2009. december 22., kedd

Levéltári találkozó


A tavalyi első találkozó máig emlegetett sikere után újra:
találkozzunk 2010. január 3-án, öttől a Spinozában! Ott lesznek a levéltárosok, az biztos, és várnak mindenkit, akinek kedve van megismerkedni a többi kutatóval, ügyféllel, baráttal, önkéntessel, segítővel. Végre nem fog szorítani az idő, és szabadon beszélgethetünk.
2010-re nagy terveink vannak, jó lenne minél több érdeklődőt bevonni - ezt is megbeszéljük majd, tea, kávé, kakaó, forró csoki, pezsgő, borok, sörök és egyebek mellett.
Csak az iratok fognak hiányozni, de majd emlegetjük őket eleget, és másnap ott folytathatjuk, ahol a téli szünet előtt abbahagytuk....

3 megjegyzés:

  1. Kedves Zsuzsa!
    Én sajnos nem tudok elmenni a találkozóra, de ha tudok segíteni valamiben a nagy 2010-es terveikhez jelezze emailben,és amiben csak tudok,szívesen segítek.Kívánok nagyon boldog új esztendőt és jó szórakozást jan. 3-ára.

    Üdvözlettel:

    Fülöp Gabi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Gabi,

    nagyon köszönjük a jókívánságokat, és sajnáljuk, hogy nem találkozunk szombaton. A nagy terveket megírom majd itt is, mert kell majd hozzá munkatárs, önkéntes, meg mindenféle baráti szemeély.
    Írok majd beszámolót a találkozóról, hogy ha személyesen most nem is, utólag, "szövegszerűen" jelen lehessen az is, aki most nem. No meg hogy hagyjunk magunk után egy forrást, amit majd archiválhatnak az utódaink! :))

    VálaszTörlés
  3. pontosabban vasárnap nem találkoznk, természetesen.

    VálaszTörlés